Mahmut Artan

Eigenaar

Mahmut heeft vanaf zijn jeugd een passie voor sport en bewegen en met name bewegen op muziek. Hij is op zijn vijftiende begonnen met jazz dance en breakdance en niet veel later kreeg hij de kans om zelf les te geven. Mahmut is verschillende cursussen gaan volgen op het gebied van dans en later aerobics en steps. Vanaf 1998 is hij werkzaam in de fitnessbranche en inmiddels na het behalen van verschillende diploma’s allround fitness en groepsfitness trainer is hij gespecialiseerd in Medisch fitness, revalidatie voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) en Diabetes.
De groepslessen die Mahmut geeft zijn: Body jam, Body combat, Bodypump, Cxworks, Grit, Bootcamp, Streetdance, Hip-Hop, Zumba en nog veel meer.

Els Boesewinkel

Els Boesewinkel

Instructeur

Els geeft bij Mango Health & Fitness les in RPM en Indoor Cycling. Zij doet dit met hart en ziel. Zij weet wat deze trainingen voor je gezondheid kunnen betekenen en hoe je door deze pittige conditionele lessen je lichaam in shape houdt. Daarnaast “trap” je lekker je hoofd leeg, wat ook niet onbelangrijk is. Els zorgt altijd voor een gezellige les met motiverende muziek, waar je steeds meer van wilt.

[team_member image_url=”226″ team_memeber_style=”meta_below” link_element=”none” color=”Accent-Color” name=”Ingrid Bertens” job_position=”Instructeur” description=”Ingrid geeft elke week met heel veel plezier een paar groepslessen bij Mango Health & Fitness. Haar aanstekelijke enthousiasme neemt je mee door de les, die onder haar begeleiding voorbij vliegt.
Ingrid geeft les in Start-Up BodyShape, Pilates en Steps. Ingrid is een gediplomeerd instructrice en altijd vrolijk. Dat maakt het leuk om naar haar lessen te komen waar al je spieren aan bod zullen komen.

 

Natasja van de Westelaken

Natasja van de Westelaken

Natasja is al jarenlang een zeer gemotiveerd instructrice in RPM en BodyPump. Zij zorgt ervoor dat je alles uit je training haalt. Geen escape mogelijk. Haar enthousiasme is zeer aanstekelijk, dat motiveert jou om steeds weer terug te komen naar haar lessen.

Romy Smits

Romy heeft de cursus Allround Dance Instructor gevolgd bij AALO en geeft met veel plezier Streetdance /HipHop aan jongens en meisjes van 7-9 jaar op zaterdag om 12.00 uur.

Verder vind je Romy op woensdag en zaterdag aan de balie bij Mango Health & Fitness.

Danique van Roosmalen

Danique is afgestudeerd als dansdocent en uitvoerend danser in 2008. Ondertussen heeft zij veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Zo werkte zij een jaar bij Disney in Parijs. Wekelijks staat zij op het podium als danseres bij T-Spoon, is verantwoordelijk voor de choreografie bij dinershows, werkzaam als choreograaf, organiseert projecten voor scholen, enz. Een veelzijdige dansdocent dus.

Meedoen aan de lessen van Danique is jezelf helemaal laten gaan. Ze laat jou tijdens elke les de kick van het dansen ervaren.

Danique geeft les aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Zij ervaart steeds weer dat dansen bijdraagt aan het zelfvertrouwen van (jonge) mensen.
Jaarlijks organiseren de dansdocentes van Mango Health & Fitness een grote dansshow waaraan alle dansers mee mogen doen.

Danique geeft les in Streetdance voor de jeugd, Zumba én Ultimate Dance Work-out aan jongeren en volwassenen. Meld je aan voor een gratis proefles!