Onbeperkt fitness kan al voor € 29,95 per maand

Fitness bij Mango Health & Fitness in Schijndel is voor iedereen. Ook als je al wat ouder bent. Als je aan fitness denkt denk je al gauw aan “breed” worden en aan BodyBuilding, terwijl fitness juist veel meer omvat. Het is een verzamelwoord voor algehele fitheid. Fitness is voor iedereen, man en vrouw, jong en oud.

Fitnessen hoeft niet duur te zijn. Een jaarabonnement voor onbeperkt fitness kost bij ons maar € 29,95 per maand.

Als je bij Mango Health & Fitness aan fitness komt doen, start je met een intake waarin jouw persoonlijk doel wordt besproken. Aan de hand hiervan maken we een start-schema op maat. De fitnessinstructeur legt dit schema 1 op 1 aan je uit en traint dit samen met je. We beginnen rustig, zodat jij kunt wennen aan de nieuwe training.

Nadat je een tijdje met je start-schema getraind hebt, ben je wellicht aan een zwaardere training toe en kun je ons vragen om een een nieuw trainings-schema voor jouw doelstelling. Doelen kunnen onder andere zijn: meer energie krijgen, afslanken, sterker worden, trainen voor een wedstrijd, beter kunnen golfen, revalideren na een operatie of een ander door jou te stellen doel.

In de fitnessruimte bij Mango Health & Fitness is het geen modeshow van mooie flitsende pakjes, maar er heerst een “doe maar lekker gewoon” mentaliteit. Dat maakt het laagdrempelig, zodat iedereen zich thuis voelt. Maak snel een afspraak met één van onze instructeurs/instructrices of bel ons op 073-54 781 52. Graag tot ziens.

50+ Fitness

Niemand heeft de eeuwige jeugd, maar je kunt er door te bewegen wel aan bijdragen dat je “jong” blijft. Daarom biedt Mango Health & Fitness 50+ fitness aan. 50+ fitness is een fitnessprogramma waarbij alle grote spiergroepen worden getraind; buik, rug, armen, benen en billen. Gezelligheid en verantwoord bewegen staan voorop. De nadruk ligt op krachttraining, evenwicht en het soepel houden van gewrichten. De les bestaat uit een warming-up en afwisselende kracht- balans- en stretchoefeningen.

Voordelen 50+ Fitness

  • De kans op gewrichtsklachten en hart- en vaatziekten neemt af.
  • Uw longen worden sterker, waardoor u meer lucht krijgt.
  • Uw reactievermogen neem toe.
  • Uw botten worden sterker en uw evenwichtsgevoel neemt toe. Hierdoor neemt de kans op valpartijen en eventuele botbreuken af.
  • Je lichaam en hoofd sterker maken.