Nieuwe eigenaar Mango

By 11 februari, 2019 Nieuws

Beste leden van Mango,

Als eigenaar van Mango Health&Fitness hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact en open communicatie met onze klanten. Bij deze wil ik jullie graag op de hoogte brengen van een aantal ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Zoals jullie hopelijk hebben gemerkt heb ik altijd mijn best gedaan om kwaliteit en goede service te bieden. Helaas heb ik moeten constateren dat eigenaar zijn van twee bedrijven en het hebben van een groot gezin steeds lastiger wordt. Na lang nadenken heb ik dan ook besloten in te gaan op een aanbieding van Gerco de Vreede. Gerco zal per 1 maart 2019 eigenaar zijn van Mango health&fitness. Voor mij persoonlijk was dit een zware beslissing. Niet alleen is Mango mijn eerste bedrijf als zelfstandig ondernemer, ook heb ik er al mijn energie ingestopt.

Eigenaar zijn van Mango heeft mij veel gebracht. Niet alleen heb ik veel nieuwe mensen mogen ontmoeten maar ik heb er ook veel van geleerd. Werken buiten mijn eigen woonplaats was verfrissend te noemen. Ik ben Brabant en in het bijzonder Brabanders meer gaan waarderen.

Gerco heeft mooie toekomst plannen voor Mango en wil jullie hier graag bij betrekken. Hij zal hierover nauw met jullie communiceren.

Ik wil jullie als klanten bedanken voor de mooie tijd. Het door jullie in mij gestelde vertrouwen heeft me erg goed gedaan. De komende weken blijf ik aanwezig bij Mango. Ik wil de tijd hebben om deze periode voor mezelf af te sluiten en om van jullie afscheid te nemen.

Veel succes gewenst voor de toekomst met veel geluk en sportplezier,

Mahmut