Gerco en Danielle (eigenaar)

Vanaf 1 maart heeft Mango Health & Fitness een nieuwe eigenaar Gerco en Danielle. 3 jaar geleden begon hun zoektocht naar een eigen sportschool. Door hun passie voor sport was dit altijd al een grote droom voor hen.  Gerco zal vaak in de sportschool te vinden zijn, Danielle doet de bedrijfsvoering. Heel veel sport plezier en hopelijk tot snel!

Jos van de Rakt (personal trainer, Fitness instructeur)

Jos geeft begeleiding tijdens de fitness, flextraining (groepsles) en je kunt bij hem terecht voor personal training. In een persoonlijke intake gesprek stelt hij samen met jou je doelen vast en een persoonlijk trainingsschema. “Ik kan je de tips en tools geven maar wat heb je er zelf voor over om je doelen te verwezenlijken?”. Jos is al ruim 9 jaar werkzaam bij Mango Health & Fitness. Hij vind het fijn dat hij van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. “Het is een super gevoel als je mensen kunt helpen hun doelen te realiseren”. Heb je vragen met betrekking tot training en voeding of andere hulp nodig, dan staat Jos graag tot je beschikking.

Ook geïnteresseerd in een personal training of begeleiding van Jos? Kom een keer langs of mail voor een afspraak: info@mangofitness.nl.

Jos wenst je veel sportplezier en tot snel!

Wesley van Veghel (personal trainer)

Wesley van Veghel is een sportieve man en een Personal Trainer uit ons mooie dorp Schijndel.
Inmiddels heeft hij zes jaar een eigen onderneming in Personal Training en is dagelijks te vinden bij Mango Health & Fitness.
Wesley vindt het geweldig om zijn passie met mensen te delen die hun doel willen bereiken met voeding, training en verandering van leefstijl. “Het geeft een overweldigend gevoel als het doel bereikt is, je creëert een moment waarop je cliënt enorm trots is op zichzelf”.
Samen met zijn cliënten gaat hij voor resultaat. Persoonlijke benadering en een gezonder- en vitaler
leven vindt hij minstens zo belangrijk. Na een persoonlijk intake gesprek stelt hij een plan van aanpak
op, zodat het duidelijk wordt wat er voor nodig is en wat er gedaan moet worden om succes te
behalen. De begeleiding en trainingen zullen haarfijn op de doelstellingen worden afgestemd
waardoor zijn cliënten het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen.
Vind jij ook dat je het allerbeste verdiend met een gezonder en een vitaler leven? Dan ben je bij
Wesley in goede handen. Hij zal het beste van zichzelf geven zodat je doelstelling behaald wordt.
Heb je interesse in Personal Training? Neem dan contact op met van Veghel Sports Training door een
bericht te sturen naar info@vanveghelsportstraining.nl 

 

Els geeft bij Mango Health & Fitness les in RPM en Indoor Cycling. Zij doet dit met hart en ziel. Zij weet wat deze trainingen voor je gezondheid kunnen betekenen en hoe je door deze pittige conditionele lessen je lichaam in shape houdt. Daarnaast “trap” je lekker je hoofd leeg, wat ook niet onbelangrijk is. Els zorgt altijd voor een gezellige les met motiverende muziek, waar je steeds meer van wilt.

 

Ingrid geeft elke week met heel veel plezier een paar groepslessen bij Mango Health & Fitness. Haar aanstekelijke enthousiasme neemt je mee door de les, die onder haar begeleiding voorbij vliegt.
Ingrid geeft les in Start-Up BodyShape, Pilates en Steps. Ingrid is een gediplomeerd instructrice en altijd vrolijk. Dat maakt het leuk om naar haar lessen te komen waar al je spieren aan bod zullen komen.

 

Natasja van de Westelaken

Natasja van de Westelaken (instructeur RPM en Bodypump)

Natasja is al jarenlang een zeer gemotiveerd instructrice in RPM en BodyPump. Zij zorgt ervoor dat je alles uit je training haalt. Geen escape mogelijk. Haar enthousiasme is zeer aanstekelijk, dat motiveert jou om steeds weer terug te komen naar haar lessen.

Romy Smits (dansdocent)

Romy heeft de cursus Allround Dance Instructor gevolgd bij AALO en geeft met veel plezier Streetdance /HipHop aan jongens en meisjes van 7-9 jaar op zaterdag om 12.00 uur.

Verder vind je Romy op woensdag en zaterdag aan de balie bij Mango Health & Fitness.

Danique van Roosmalen (dansdocent)

Danique is afgestudeerd als dansdocent en uitvoerend danser in 2008. Ondertussen heeft zij veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Zo werkte zij een jaar bij Disney in Parijs. Wekelijks staat zij op het podium als danseres bij T-Spoon, is verantwoordelijk voor de choreografie bij dinershows, werkzaam als choreograaf, organiseert projecten voor scholen, enz. Een veelzijdige dansdocent dus.

Meedoen aan de lessen van Danique is jezelf helemaal laten gaan. Ze laat jou tijdens elke les de kick van het dansen ervaren.

Danique geeft les aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Zij ervaart steeds weer dat dansen bijdraagt aan het zelfvertrouwen van (jonge) mensen.
Jaarlijks organiseren de dansdocentes van Mango Health & Fitness een grote dansshow waaraan alle dansers mee mogen doen.

Danique geeft les in Streetdance voor de jeugd, Zumba én Ultimate Dance Work-out aan jongeren en volwassenen. Meld je aan voor een gratis proefles!